Och det är bara lördag

Det har varit en händelserik helg och än är det bara lördagkväll..
 

Igår var vi hos Linnea och Robin i Kågeröd ute på landet där vi åt och drack, och spelade spel
 
 

 
Först spelade vi Med andra ord och sen Galenpanna, och de här bilderna togs innan det blev ett jävla liv om reglerna i Galenpanna. Herre. Gud. Vad det tjabbades och bråkades, men vi kom överens till slut (eller gjorde vi det?) och kunde spela vidare med glada miner ;)


Och ikväll bjöd jag hela min familj på japansk/kinesiskt och de flesta rätterna gick hem hos alla. Äntligen fick jag introducera denna fantastiska mat för min familj som jag tjatar och tjatar om vareviga dag! Det är det som är så roligt med denna typen av mat, där är alltid något för alla. Jag gjorde sushi, friterad kyckling, dumplings, baconlindade tomater, nudelwok och nudelsoppa. Puh! Ren jävla kaos hela dagen. Det jobbiga med detta är att alla rätter tar max 10 minuter att göra, men allting ska ju göras samtidigt så att det inte kallnar, så svetten rann kan jag säga. Men det blev perfekt, så nu vet jag att jag kan hantera det. Bra att veta då jag och Lollo ska bjuda på några av dessa rätter, samt några fler, på våra fina vänner nästa helg.


 
Världens roligaste och finaste syskonbarn. Vattenkopp-prickiga Nikki och Marwin med ett falskt leende som jag tvingade honom till. Syns det? :P
 
Älskade mamma och lillebror & lillasyster och Nikki som blev överlycklig för att hon fick sitta på mammas axlar
Nu mår jag såhär, bokstavligt talat. Är så utmattad att det känns som att ansiktet smälter... 
Godnatt / Oyasuminasai / おやすみなさい

 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Bästa maten och kvällen på länge. Älskar dig<3

Svar: Kul att höra, tycker jag med:) Älskar dig!
Tesso-san

2013-02-04 @ 21:52:44
URL: http://tessosan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0