Jag vill göra allt nuu!

Jag har tänkt på det här med livet. Det är så fruktansvärt kort egentligen! Tänk, om kanske 60 (men förhoppningsvis 100) år så lever jag inte längre. Fy fan vad sorgligt. Jag kan bli ledsen av att tänka på min egen död. Alltså inte själva döden i sig, utan att jag en dag inte kommer finnas här på jorden och leva längre. 
Vad mycket det finns som jag vill göra och lära mig innan jag dör. Världen är full av roliga, spännande saker och människor. Listan tar aldrig slut men tiden finns inte?? Och inte pengarna heller för den delen.
 
T.ex. är en av mina högsta önskningar just nu (bortsett från att krig och sjukdomar ska försvinna från planeten) att ha en trädgård. Och ett eget rum där jag kan sy och pyssla hur mycket jag vill. Men det finns varken tid, plats eller pengar för det. Just nu. Så jag får väl vänta. Men det är ju fan vad man ska vänta, vänta och vänta hela tiden! Det är det jag menar - vem vet vad som händer imorgon eller om ett år. Jag vill göra allt på min lista NUUU!
 
Tur att jag ska till Kina med min favvo-Lollo om ca 5 (!!!) veckor. Där går en punkt på listan i uppfyllelse! Och det känns bra i hjärtat.
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad glad jag blev av att se att du skriver här igen:) Jag har saknat det.
Håller med dej, man vill hinna göra så mycket men har tyvärr inte tiden och resurserna till hälften ens.
Puss

2012-09-21 @ 09:48:14
URL: http://tessosan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0