"Vad skönt att jag inte dog!"

Såg precis slutet på "Beck - Levande begravd" på tv4 och blev lite fundersam. Lite irriterad. Beck blir levande begravd av mördaren och är panikslagen. Mördaren slänger ner honom i en låda och lägger på locket, spikar igen det och drar ut honom och lådan i skogen och gräver ner honom. Becks kollega hittar honom och räddar honom. Några timmar senare sitter han med några vänner hemma och ler och skålar i champagne och säger "tack".
Typ "puh, vilken tur att jag inte dog där i lådan. Tack och skål!"
Naturlig reaktion på att nyss ha blivit levande begravd? Jag känner spontant nej. Det är det inte.


Jag vill göra allt nuu!

Jag har tänkt på det här med livet. Det är så fruktansvärt kort egentligen! Tänk, om kanske 60 (men förhoppningsvis 100) år så lever jag inte längre. Fy fan vad sorgligt. Jag kan bli ledsen av att tänka på min egen död. Alltså inte själva döden i sig, utan att jag en dag inte kommer finnas här på jorden och leva längre. 
Vad mycket det finns som jag vill göra och lära mig innan jag dör. Världen är full av roliga, spännande saker och människor. Listan tar aldrig slut men tiden finns inte?? Och inte pengarna heller för den delen.
 
T.ex. är en av mina högsta önskningar just nu (bortsett från att krig och sjukdomar ska försvinna från planeten) att ha en trädgård. Och ett eget rum där jag kan sy och pyssla hur mycket jag vill. Men det finns varken tid, plats eller pengar för det. Just nu. Så jag får väl vänta. Men det är ju fan vad man ska vänta, vänta och vänta hela tiden! Det är det jag menar - vem vet vad som händer imorgon eller om ett år. Jag vill göra allt på min lista NUUU!
 
Tur att jag ska till Kina med min favvo-Lollo om ca 5 (!!!) veckor. Där går en punkt på listan i uppfyllelse! Och det känns bra i hjärtat.
 

Uppdatering

Exakt två månader sen senaste inlägget, känns som det är dags nu?

Susse, du undrade vad som händer här hemma. Här är mitt svar:
 
 
Ok.. varför blev bilden så stor?? Jag har varit borta från blogg.se så länge att jag missat alla nya grejer och därmed inte fattar hur man gör.
Utöver Sims så har jag nu börjat plugga i Lund och trivs skitbra med både klassen och skolan. Trivs fortfarande skitbra i vårt hem och i Landskrona och Skaaaauunee. 
Sådärja, en snabb uppdatering. Har fått tillbaka motivationen nu när jag är tillbaka i vardagen & rutiner, och kommer aktivt att blogga igen.

RSS 2.0