Suck.

Idag är en tung dag. Längtar redan tillbaka till Skåne och alla mina vänner och min familj. Önskar jag kunde träffa dem oftare. Det är inte långt mellan Halmstad och Landskrona/Helsingborg/Lund/Malmö men ändå tillräckligt långt för att det ska vara svårt att styra upp spontanträffar. Och hade jag inte varit en fattig jävla student så hade jag kunnat åka ner oftare än varannan/var tredje månad.
Jag är så glad att jag har Elias som lyser upp alla dagar! Nu är han i skolan och jag sitter här ensam. Då tänker jag extra mycket. På hur fantastiskt det hade varit om vi hade kunnat flytta hem till Skåne snart.
Men det är bara att bita ihop. "Bara" två och ett halvt år kvar! Och det kommer väl kännas lite bättre när skolan börjar igen och all tid kommer gå till att plugga och att umgås med mina härliga klasskompisar i Göteborg!


Nu ska jag sluta deppa och visa hur fint vi har gjort istället:
Vi har bytt plats på bokhyllan som tidigare stod i vardagsrummet och kistan som var i hallen..

Kistan får nu agera min favorithörna, med en massa favoritsaker. Silverfatet med det gröna ljuset fick jag av Lollo. På fatet finns också två små "rökelse-hållare", som jag också fick av henne, med tillhörande rökelser som luktar såå gott! Tyvärr får jag inte ha dem tända när Elias är hemma för då får han huvudvärk. Tur han inte är hemma nu då:P
Den vita skålen bakom silverfatet fick jag av Zazza i julklapp, och allt det andra är gammalt. Förutom de färgglada stearinljusen som jag köpte på Ica Maxi för 30 kr (5 st). Tyckte det blev coolt!

Såhär blev det med hyllan i hallen..

..Den är också fylld med en massa favoritsaker!

Kommentarer
Postat av: zäääz

Skit fint : )

2012-01-04 @ 21:26:46
Postat av: Mamma

Saknar dej också jätte mycket. Så fint ni har det. Lovar att jag ska komma upp och hälsa på snart:))

2012-01-05 @ 10:09:19
URL: http://tessosan.blogg.se/
Postat av: Susse

Till sommaren/hösten kommer jag till Gbg också ju! :)

2012-01-06 @ 22:21:32
URL: http://susiani.tumblr.com
Postat av: Tesso

Mamma: Jaa snart tack!:)Susse: visst fan, glömmer det hela tiden! Kommer bli så jävla kul när ni bor där, längtar!!

2012-01-06 @ 22:40:08
Postat av: Lollo

Och jag saknar dig så jag spricker! Bra att vi har våra sms:) alltså det blev ett helt nytt hem! Så fint du gjort det, som vanligt! Haha får iheller inte ha rökelser av mannen där hemma, "tur" att vi inte träffas så ofta då;)

2012-01-25 @ 12:52:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0