Pust och stön

Såhär mitt i en hemsk anatomi-tentaperiod har jag inte mycket att komma med här på bloggen. All kreativitet och lust försvinner när muskelfästen, ligament och ryggkotor är det enda som gäller.

Tur det finns kaffe! Har aldrig druckit det innan då jag tycker smaken är vidrig (men det luktar gott!), men nu känns det som att jag inte har så mycket val. Kaffet hjälper mig att vara vaken och fokuserad. Dock har jag lärt mig att aldrig dricka det efter kl 18 på kvällen. Var vaken till kl 3 på morgonen senast?? La mig i soffan och läste Rocky och skrattade högt helt ensam, mitt i natten.

Nåväl. Lite suddiga iphonebilder kan jag lägga upp i alla fall:
Såhär ser det ut hos oss varenda dag till kl 23 ungefär...

Igår var jag så sötsugen att jag var tvungen att baka några chokladmuffins. Men de blev så kladdiga att jag snarare borde kalla det kladdkakemuffins, gott!

I lördags var Robin och Linnea hos oss och jag (eller vi..) fick dessa fina påskliljor som sprider en underbar doft i hela köket

Ikväll åt vi potatis, lax i ugn med smör, vitlök och purjolök tillsammans med en hemmagjord sås på matyoghurt, honung, sweet chilisås, rödlök, pesto, salt, svartpeppar, cayennepeppar, chilipeppar och några andra kryddor. Väldigt smarrigt! (hatar ordet smarrigt för övrigt)

!€"!!$}**#!!

JÄVLIGT SMART DRAG ATT DRICKA MITT LIVS FÖRSTA KOPP KAFFE KL 22 PÅ KVÄLLEN!!!???


RSS 2.0