Radio ga ga

Jag hade planerat dagen så bra. Upp 07.30, springa min joggingrunda, äta frukost i köket och lyssna på p3 (får jag inte äta frukost i lugn och ro på morgonen så är hela dagen förstörd) och sen rapportskrivning hela dagen. 
Men så vaknar jag upp med migrän. Kom inte upp ur sängen förrän nu. Men jag tog en snabbdusch och två treo så nu känns det lite, lite bättre.
Men jag orkar inte sitta och skriva och tänka hela dagen. Har drömt mardrömmar i natt också, precis som förra natten. Då drömde jag att jag blev jagad av en våldtäktsman och ingen ville hjälpa mig. Och inatt drömde jag att jag kom två timmar för sent till jobbet så jag fick sparken.

Men vad var det jag sa nu..? Jo just det, om 7 veckor bor vi i Skåååne!
Dessutom är jag så himla glad för den har fina retro-radion jag köpte på Clas Ohlson förra veckan:

Kostade visserligen 399 kr men det var värt varenda krona, har alltid velat ha en sån och eftersom det är viktigt för mig med långfrukost i köket till radion så är det lätt det bästa köpet på länge :)

Ibland känns det som att hjärtat ska sprängas av glädje

Känns som det är dags för mig att skriva av mig lite angående att vi ska FLYTTA TILLBAKA HEM TILL LANDSKRONA OM 7 VECKOR!!!!!
Jag KAN inte förstå det, det känns fortfarande som en dröm trots att det blev bekräftat för ungefär en månad sen. 
För några månader sen kom vi fram till att vi måste kolla på alternativen då vi inte har trivts så bra i Halmstad den senaste tiden. Jag är enormt trött på att pendla till Göteborg och vi har inte så många att umgås med här. Känns som att jag lever tre liv. Ett i Göteborg med skolan och klassen, ett i Halmstad med Elias, ett i Skåne med vänner och familj. Så det ska bli så underbart att äntligen ha allting samlat på ett och samma ställe!
Vi trodde inte att det skulle gå, eftersom både jag och Elias fick ansöka om att byta universitet och det kan ju klabba om inte utbildningsplanerna ser likadana ut. Men efter många om och men fick vi det bekräftat, 
jag ska läsa samma program (arbetsterapeutprogrammet) i Lund, och Elias ska plugga i Malmö. Fatta lyckan när vi fick reda på att det gick??!


Och vi har fått världens mysigaste lägenhet! 77 kvm, vita bjälkar i taket och HAVSUTSIKT! Jag kan inte fatta det. Vi trodde aldrig att vi skulle få den. Jag går runt med ett lyckorus hela dagarna. 
Så fort jag blir på dåligt humör (pga en massa andra saker, bland annat mycket i skolan och en dålig mage) så tänker jag på detta och allt blir mycket lättare. 
Om sju veckor kan jag träffa mamma och resten av min familj+syskonbarn, Lollo, Josse, Zazza, Carro, Frida, Tessie, farmor och farfar och alla andra underbara saknade människor när faan jag vill! Men inte Susse:( För hon och Viktor ska flytta till Göteborg, och det är så typiskt precis nu när vi ska flytta ner, men tänk så många roliga helger vi ska ha där uppe hos dem! 

Allt det här tänker jag på hela tiden och hela ansiktet blir ett enda stort leende och hjärtat klappar lite fortare. Åh ja, herregud. Tack som fan.

En gammal bild som jag tycker så mycket om, på mig och min vackra Louise!

Riset står på bordet

Nu är det bannemej påsk och om en liten stund åker vi ner till Skåne och där ska vi stanna till söndag. Fatta lyckan <3

RSS 2.0