Hjärnkross

Nu är det snart tenta igen (onsdag närmare bestämt) och jag har aldrig nånsin haft sån här ångest inför en tenta!
Det är magetarmkanalen, hjärtat&blodet, lungorna&andningssystemet, immunologi och smärtfysiologi som ska klaras av på 4 timmar??? Och jag vill verkligen klara den så att jag inte har den hängandes över mig i sommar. Fast vem fan vill det egentligen?

Lite såhär känns det faktiskt:Fast i min hjärna.

:'(

Äntligen fredag!

Om en stund ska jag bege mig nedåt mot Skåneland för att träffa mina tjejorr!!!! Är så GLAD!!!
Sitter och lyssnar på Lady Gagas nya album och känner peppet!


Mmmmellanmål

Jag vill tipsa om ett nyttigt och otroligt gott mellanmål som jag hittat på PT-Fias blogg (som förresten är en väldigt motiverande blogg med bra tränings- och kosttips!)

Nämligen det här:Stek äppelbitar i kokosfett och kanel, servera med kvarg/kesella, jordgubbar, rivna nötter och kokosflingor!

Hejdå Sheen, Hej Ashton!Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Ashton Kutcher ska alltså ersätta Charlie Sheen i världens äckligaste serie: Two and a half men.
Jag älskar Ashton men jag hatar Sheen och den jävla hor-serien. Ursäkta mitt språk men det är precis vad det är, en hor-serie. Och den största anledningen till att jag inte tittar på skiten är för att jag vet att Sheen är både en kvinnomisshandlare och sexköpare. Kan inte förstå varför serien har så många tittare? Tycker folk att han är cool eller??

Men kanske kan Ashton få serien att inte verka så smutsig? Med tanke på hans oskyldia barnsliga leende och söta lockar.
Jag ska ju absolut kolla på det i alla fall!

Snart har jag inte mycket hår kvar på huvudet..

Jag ber om ursäkt för dåligt bloggande, men jag har 3 tentor att plugga till plus ett inlämningsarbete, och allt ska vara klart om 3 veckor! Jag pallar inte! Jag blir GALEN!!
Och inte nog med att jag måste idiotplugga, jag måste hitta tentaställe också??

Såhär känner jag: läser man på distans så är det fan distans! Har jag fel?
Tilläggas skall att jag läser två kurser, på den ena kursen är det endast hemtentor, de har fattat att man har valt distans av en anledning. Men på den andra kursen, då måste man själv söka upp en skola av något slag som erbjuder tjänsten att låta studenter på annan högskola komma och skriva tenta hos dem.
Och högskolan i Halmstad, där jag skrivit innan, har ingen plats för mig den dagen jag ska skria en av tentorna. Var vänder man sig då? Komvux? Gymnasieskolor? Folkhögskola? Dagis?

Aaahh! Jag bjuder på en bild av min blåbärspaj jag bakade i lördags sålänge:


Det gick inte att lägga upp en vanlig bild (??) så jag fick rita en egen.
Och med detta vill jag illustrera att när jag äter paj så äter jag inte paj med vaniljsås, utan vaniljsås med paj.

Euro-dick

Vilket skit!!! Det enda bidraget som var värdigt att vinna igår var Sverige, och det säger jag inte för att jag är svensk, utan för att det faktiskt var det enda bidraget som var värdigt att vinna.

För det första, VARFÖR väljer svenskar att ställa upp i andra länders bidrag? (Azerbaijan och Ryssland), och för det andra, VARFÖR kom Italien tvåa?? Finns det någon i hela Europa som verkligen tyckte om låten? Skittråkig trumpet-låt som ingen ens kommer ihåg idag?

Tredje plats är ju inte fy skam egentligen och jag hade kunnat ta det om första och andra plats hade tilldelats två bidrag som man kan känna någon som helst respekt inför, men det kan jag inte. (Jag tycker inte där är något större fel på Azerbaijans låt men det som stör mig är att de har använt sig av svenska låtskrivare, och ligger ens Azerbaijan i Europa, egentligen? Däremot är där ett stort fel på Italiens låt - den luktar röv).Ja, vi gick in för det som ni kan se!


"Vi är på väääg, vi ska gå tillsammans du och jag"

HÄR snackar vi nostalgi! Detta måste vara bland de finaste barnprogrammen någonsin. Det gick alltid på lördagsmorgnar i början/mitten på 90-talet och jag satt bänkad i soffan hos farmor och farfar ute i skogsstugan varenda gång.Mailade precis SVT och bad om repris!

Saade

Säga vad man vill om Saade men det va fanimig den enda låten i semifinalen igår som var någorlunda musikalisk.
Och det va på f*tthåret att han gick vidare till final!Hade inte Sverige gått vidare så hade jag bojkottat det på lördag. Tur jag slipper det för ESC är höjdpunkten på våren!

Lilay

Min fantastiska, duktiga Lollo är med i Dagens Landskrona City p.g.a. hennes nystartade företag:Läs artikeln här: http://np.netpublicator.com/netpublication/n22535614  på sid 6.


Jag är så stolt över henne!! :)

Årets första grillning!

Vad är det man går och längtar efter hela jävla vintern? Jo, grillpremiären!

I lördags:


Köttbitarna ser lite.. brända ut va? Men kycklingen (nedre gallret) blev i alla fall supergod!


Rumpa

   

 

...
Pyzzle schnyzzle

Jag har byggt mig en pysselhörna!Tog upp mitt gamla bar-bord från källaren som egentligen ska borras fast i väggen, men jag har det bara provisoriskt så vi ville inte borra, så det gället att pyssla försiktigt, hehe.. Annars åker allt rätt ner i golvet!

I samma veva fixade jag mig ett smyckes-bord. Alla mina smycken har legat i en enda röra i en korg i flera år och jag hittar aldrig det jag är ute efter, vilket resulterar i att jag aldrig använder mina smycken. Men nu jävlar!
Är bara rädd att jag ska bli hysterisk och använda allt på samma gång.. Ska jag?En hemmasnickrad halsbandshängare

Min fina knappsamling som jag började med i sjuan!

Sushi

Förra veckan åt jag sushi för första gången sen jag var i Tokyo för 2 år sen, och det var såå gott! Vilken nostalgi.
Just nu har jag större Japan-längtan än nånsin och jag tänker varje dag på hur mycket jag vill åka dit, och hur mycket jag längtar tills jag KAN åka! Kanske blir det en Japan/Kina-resa redan till hösten!:)De översta bitarna gillar jag inte (nigiri), gillar inte smaken och konsistensen av rå fisk, förutom makrill och tonfisk. Men "rullarna" (maki sushi) älskar jag!!


RSS 2.0