Vi skulle bara ner i källaren..

Vi har köpt nytt kök:Och nytt hörnskåp, och så har vi byggt en trappa:

Nej jag bara skojar, det är mitt gamla dockskåp!! Detta va min favorit"leksak" när jag var liten (leksak är lite synd att säga, det här var mitt liv från att jag var 4 år tills jag fyllde 15).
Elias skulle bara ner i källaren och hämta upp sin gamla dator för att se om den funkar, så va han borta liite länge tyckte jag så jag drog på mig mina källar-tofflor och gick ner för att se vad han höll på med, så står han och vänder upp och ner på hela förrådet, flyttlådor och skit ööverallt, dregel hade han i mungiporna och ögon stora som tefat. "Jag bara tittar! Här är ju jättemycket skit! Detta dockskåpet hade varit såå fint i köket!!"

Det är sant, han sa verkligen det, och jag blev så lycklig! Mitt DOCKSKÅP!<3

Fast det fick stå på kistan i hallen istället.

Och nu ska jag packa upp all min gammelmormors gamla porslin, och mina gamla Alla barns bokklubb-böcker!! Gud nåde mig, jag som skulle plugga hela dan idag..

Wok Nihon

Jag gjorde precis världens godaste och enklaste wok med bl.a. ingredienserna jag visade i förra inlägget.
Ingredienser (2 personer): 
2 kycklingfiléer
Äggnudlar
Minimajs
Röd paprika
Gul lök
1 vitlöksklyfta
Champinjoner
2 tsk röd currypasta (eller grön om man vågar det! Det gör inte jag för då svettas mina ögonlock)
1 msk ljus japansk soja
Kryddor, bl.a. teriyaki

Sen hade jag färsk basilika och sweet chilisås till.

Skjut mig nu så gott det va!


Och så har jag vårshoppat idag!!Skjorta H&M, byxor Vila. Byxorna är en blandning mellan stretchjeans och leggings typ, 2 för 299:-
Helt perfekta! Köpte ett par mörkblå också, kommer använda dem till allt!Och en colourful outfit till Susses, Carros och Fridas Colour Exploding 25-årsfest nästa helg!
Det syns kanske inte så bra på bilden men strumpbyxorna är aprikos och jag kommer ha mer färgglada accessoarer på mig.
Egentligen skulle jag vilja klä ut mig helt och hållet, till en kyckling typ, med fjädrar och sånt. Och ett rosa påskris i håret, men är rädd att mina vänner inte vill vara med mig då..


Konichiwa!

I'M BACK!!
Med ny motivation och vårglädje.

Jag går rakt på sak och visar vad jag har köpt idag:Äggnudlar, glasnudlar, japansk ljus soja, teriyaki (en japansk krydda med bland annat ingefära i, passar perfekt till kött, kyckling och wok), röd curry, minimajs samt lite andra wokgrönsaker.Hai! Konichiwa! Arigato! Sayonara! Ai shiteru! Watashi nama e wa Therese des!
Nu blir det japansk/kinesisk/thailändsk mat här hemma hela veckan!


RSS 2.0