o-tanjyōbi omedetō gozaimasu

Rubriken betyder grattis på födelsedagen på japanska. Till mig alltså, för jag fyller år idag! 26 år. Ett år närmare 30. Och jag känner... ingenting. Jo, jag är glad för att det är min födelsedag (varför blir man alltid ett barn när man fyller år??) men jag känner ingen ångest för att närma mig 30. Ingen. ångest. alls. Bara kom gråa hår och rynkor! Det rör mig inte i ryggen!

......

........Fruktansvärt dålig bild men jag var tvungen att visa att jag fick frulle på sängen imorse av Elias. Macka, jordgubbsproviva, ljus och present!


I paketet låg denna fina bok!


Med väldigt fina bilder..


Kanske sötaste bilden i världen??


Exakt i den här korsningen har jag varit!! Världens mest kända och gångtrafikerade korsning, i Shibuya. Var tredje minut strömmar det ut tusentals människor över denna korsning som är på väg in eller ut från Tokyos största shoppingdistrikt (som i sin tur består av tuuuusentals butiker) !


Längst upp till höger på bilder ser ni Tokyo Tower som är Tokyos wannabe Eiffeltorn, som faktiskt är 8 meter högre än Eiffeltornet itself.Nej förresten, jag har ångrat mig. Detta måste vara världens sötaste bild?


Där är mycket text i boken också, om alltifrån Japans kultur och mode till mat, historia, geografi etc. 
Detta är min nya bibel!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0