Nytt

Gokväll!
Min blogg har legat på hyllan ett tag. Dels för att det har varit så himla mycket med jobb, tillbakaflytt till Halmstad och skolstart. Jag har börjat arbetsterapeutprogrammet i Göteborg nu och det är så roligt! Älskar det!

För er som inte vet vad en arbetsterapeut är för nåt så kan jag berätta att de jobbar lite som sjukgymnaster. Fast det är mycket bredare än så. Det kan vara alltifrån sjukgymnastik/arbetsterapi för personer som t.ex. skadats i en olycka, har problem med rygg/nacke/händer eller andra delar av kroppen, till att hjälpa äldre att kunna leva ett så normalt liv som möjligt, eller barn&ungdomar som har problem på ett ellet annat sätt. Man hjälper alltså olika individer att få en så normal och aktiv vardag som möjligt, trots skador/funktionshinder eller andra hinder. Det är ett väldigt brett område, och det är det som är så bra! Det kommer troligtvis aldrig finnas brist på arbete.

En annan anledning till att bloggen inte fått så mycket uppmärksamhet på sistone är att vårt internet är så JÄVLA SLÖTT!!!! Vi har fortfarande bara ett mobilt skitnödigt bredband.
Vi har alltid trott att vi har 3 hål i väggen och har därför hela sommaren varit inställda på att skaffa comhem nu till hösten. Men nu när vi kollade så har vi bara 2 hål i väggen?? En för tv och en för internet. Haha, bra koll?
Så nu vetifan vad vi ska ha för nåt, för man måste tydligen ha bredband hos Halmstads stadsnät och jag fattar ingenting om sånt, fattar inte ens vad jag precis skrev. Stadsnät liksom..?

Nåväl, jag har inhandlat lite nya grejer till vårt hem:


Nya gardiner från Maxi


Kuddar! Är otroligt svag för fina prydnadskuddar i olika former, färger och mönster.
Den vita virkade är från Maxi, bak höger från Indiska och bak vänster från Åhléns


Den här skålen har jag varit kär i i ett halvår. Idag köpte jag den äntligen! Åhléns 89 kr


Vi har ändrat på balkongen lite. Fick en fin rottingsoffa av min farmor och farfar


Och ett tillhörande bord, som dock gjorde sig bättre i vardagsrummet mellan fåtöljerna.

Juli

Nu kände jag att jag fick ta ut tummen ur röven och lägga upp lite bilder från juli månad. Minsann på tiden!


8 juli åkte jag till Lund för en vin&spelkväll med Susse, Carro, Frida och Erik!Dagen efter tog jag med mig min systerson Marwin till Ramlösa, för att spendera dagen hemma hos Robin och Johanna

Johannas supersöta systerdotter Vera var också med oss


Elias gjorde sin berömda min på allt och alla


Förstår inte varför barnen inte blev livrädda för honom! De bara skrattade?? Hade jag varit ett barn hade jag fått hjärtstillestånd om jag hade skådat detta huv'e!


15 juli samlades vi i Lollos och Daniels nya fina lya på Klättermusgården för att förfesta innan LandskronaKarnevalen!Daniel skulle bara ha lite is..
Dagen efter gick jag och Lollo ner till Karnevalen igen och åt Langos (tredje langosen i sommar, det är så goootttt!!)


Sen gick vi till Strandpaviljongen och hade roligt med Selma Lagerlöf

På kvällen träffades vi och grillade vid Blå bänkarna, the place to be för ungefär 10 år senOch nu i lördags var det fest igen, hos Carro och Martin innan Helsingborgsfestivalen


Jag älskar dig!

RSS 2.0