Vi ska bli miljonärer...

I natt drömde jag att jag vann ca 8 400 000 kr på lotto. Alltså nästan åtta och en halv miljon kronor. Jag tänkte hela tiden i drömmen "det här kan inte vara sant, jag måste drömma, jag måste drömma.." men hela tiden var det något som bevisade att det var verklighet, att jag inte drömde. Jag var så jävla glad! Äntligen kan jag betala mina räkningar, tänkte jag. Äntligen kan jag köpa en ny bricanyl (astmamedicin).

Jag blev så jävla förbannad när jag vaknade!!!

Så nu ska jag och Elias börja spela på Lotto. Vi har precis snickrat ihop en perfekt sjusiffrig lotto-rad som vi ska spela på varje vecka i ett år. På ett år borde man väl vinna något?? Vi läste att det är 1 på 67 miljoner att man får 7 rätt. Kan väl inte va så svårt....? 

Men oavsett vinst eller inte så är hoppet det sista som lämnar människan.Jag håller fötterna istället för tummarna, borde ge tur.

(Jag har vantar på mig för att vi har så satans kallt här hemma.. då kanske ni undrar varför jag bara har linne på mig? Det beror på att jag av någon anledning är varmblodig överallt förutom i händerna och fötterna (??) )

Kommentarer
Postat av: Lollo

HAhaha nu förstår jag varför du inte lagt upp hela bilden på facebook. Men det hade i och för sig varit coolt! Som sagt så gillade jag Lotto-ideen, vi kommer att härma er(;

2010-11-30 @ 10:00:26
URL: http://luyisi.blogg.se/
Postat av: Tesso

Haha inte ens det är hela bilden! Man ser precis hela mig på originalet men mina tights har spruckit mellan benen så jag har sytt med vit tråd, ser för jävligt ut, haha. Ja, jag kanske ska lägga upp hela den här bilden på fejjan istället? Ja spela ni också på Lotto, men gör en egen rad som ni spelar på, annars är det inte lika kul;)

2010-11-30 @ 12:44:29
URL: http://tessosan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0