Tack, du högljudda granne!

Jag tror att jag tidigare har nämnt vår kära granne som bor under oss. Jag behöver inte gå in på några utseendemässiga detaljer angående grannen ifråga, jag nöjer mig med att nämna att han är thailändare. (Jag menar absolut inget ont mot thailändare, men just den här mannen ser lite suspekt ut.)
 Vi är inte säkra på hans nationella ursprung, men eftersom de är ganska högljudda där nere så kan vi till 98% konstatera att det är thailändska som talas i lägenheten under vår.
Den här mannen är otroligt förtjust i karaoke och han sjunger i sin mikrofon på högsta volym, med bas och hela köret, från tidig morgon till långt in på nätterna. Det här är något som har irriterat mig och Elias, framförallt mig, sen dagen vi flyttade in. På dagarna gör det absolut ingenting, då är det bara lite trevligt (förutom vid tentaplugg), och det berör mig inte särskilt mycket heller om han sjunger lite på kvällen. Men på natten!! Hur FAN kan man stå och gala i en MIKROFON klockan 3 på natten en vanlig vardag utan att överhuvudtaget ens lägga en tanke på sina grannar?? Det går över mitt förstånd.

Men nu vill jag tacka denna granne för i natt. Elias är ju som jag nämnde i föregående inlägg i Skåne och jag är världens mest mörkrädda människa, jag överdriver inte, och jag nonchalerade min trötthet i flera timmar bara för att jag inte skulle behöva släcka lamporna och gå in i sovrummet helt ensam bland spökena. (Jag är jävligt dum som skriver detta nu och skrämmer upp mig själv med tanke på att jag ska sova ensam i natt också).

Men när jag inte orkade hålla ögonen öppna längre så var jag tvungen. Och tack vare thailändaren och hans karaoke-kompisar som höll honom sällskap i natt så kunde jag somna! TACK för att ni höll liv i hela huset tills jag i alla fall hade somnat! Utan er hade det varit knäpptyst och jag hade inbillat mig att jag låg ensam i en liten stuga mitt ute i skogen omringad av enbart mörker och ondska.

Ibland är det faktiskt bra att ha ignoranta och högljudda grannar.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hahaha... ja ibland kan det vara bra med störiga grannar. Puss

2010-11-05 @ 19:55:10
Postat av: Tessie

Hahaha... Underbart inlägg :)

2010-11-06 @ 17:25:50
Postat av: Låys

Haha man måste ju bara älska den thailändaren! Men det värsta var när jag vaknade/halvsov av hans sång kl 8 på morgonen när vi sov hos er, och han liksom slank in i mina drömmar medans han sjöng. Vilka minnen!

2010-11-09 @ 16:24:09
URL: http://luyisi.blogg.se/
Postat av: Tesso

Lollo: hahaha jag förstår dig, vilka minnen! Han driver mig till vansinne varje dag/natt men just den natten var jag såå tacksam! Jag låg och log i min säng och blev alldeles varm inombords av hans för jävla dåliga-sångröst...

2010-11-11 @ 15:41:17
URL: http://tessosan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0