Vi ska bli miljonärer...

I natt drömde jag att jag vann ca 8 400 000 kr på lotto. Alltså nästan åtta och en halv miljon kronor. Jag tänkte hela tiden i drömmen "det här kan inte vara sant, jag måste drömma, jag måste drömma.." men hela tiden var det något som bevisade att det var verklighet, att jag inte drömde. Jag var så jävla glad! Äntligen kan jag betala mina räkningar, tänkte jag. Äntligen kan jag köpa en ny bricanyl (astmamedicin).

Jag blev så jävla förbannad när jag vaknade!!!

Så nu ska jag och Elias börja spela på Lotto. Vi har precis snickrat ihop en perfekt sjusiffrig lotto-rad som vi ska spela på varje vecka i ett år. På ett år borde man väl vinna något?? Vi läste att det är 1 på 67 miljoner att man får 7 rätt. Kan väl inte va så svårt....? 

Men oavsett vinst eller inte så är hoppet det sista som lämnar människan.Jag håller fötterna istället för tummarna, borde ge tur.

(Jag har vantar på mig för att vi har så satans kallt här hemma.. då kanske ni undrar varför jag bara har linne på mig? Det beror på att jag av någon anledning är varmblodig överallt förutom i händerna och fötterna (??) )

Glad första advent

Den här helgen har varit den underbaraste och mysigaste helgen på mycket mycket länge!
Vi har julpyntat, lyssnat på julmusik, julhandlat, druckit vin, glögg och julmust, ätit fläskfilé, kycklingfilé, hemmalagade köttbullar (inte samtidigt förstås), pepparkakor och mycket annat gott, tittat på idol och A Christmas Carol med Jim Carrey (underbar animerad version av Charles Dickens saga) och idag har vi varit på första advent-fika hos Tina och Andreas och sen på julskyltning i stan, kunde inte bli bättre!Årets första pepparkakaLoooooveJuligt vardagsrum!Juligt kök! Förutom gardinerna.. funderar på att klippa sönder ett rött lakan och sy egna julgardinerJulig balkong!Första adventfika innan julskyltningen, hos Tina och AndreasGlöggprovning, Blossa vann!WiiHär har vi ett gäng med kids med värsta boomboxen som dansade till julmusik mitt på gatan

En glad pojke!

Ingen julskyltning utan den klassiska julsångkören

Saankta Luciiia, skänk mig en tia...

Och jag menar det. Skänk mig en tia.Inte någon Picasso

Jag har inte så mycket att komma med nu på grund av att min älskade dator har fått virus och ligger på sjukhus, kan man säga.
Så jag får använda Elias minidator (den är så liten så den ser ut som en mobil ungefär) och jag kan inte lägga in bilder på den här datorn, för den är så liten så att mitt kamera-kort inte ens får plats i den. Och jag har blivit av med kamera-sladden:(

Men jag kan meddela att ni läser ett blogginlägg skrivet av ett barn just nu. Jag har försökt mig på att måla en tavla (jag älskar att måla och gör det när jag har tid men jag är inget geni precis). Mamma hoppades nog på att jag en dag skulle bli läkare eller veterinär men istället blev jag en 5-åring som tror att hon kan måla...

"Nämen vad fiiiiiin, gumman!" säger hon. Men innerst inne undrar hon om jag verkligen är hennes dotter?
(Hehe nej jag bara skojar mamma, jag vet att du älskar mig trots att jag inte är nån Picasso)

Men ikväll ska vi på Musikquiz i stan och då ska jag bevisa att jag är en vuxen kvinna, för jag ska dricka öl!
Och briljera med mina musikaliska kunskaper..

Tack, du högljudda granne!

Jag tror att jag tidigare har nämnt vår kära granne som bor under oss. Jag behöver inte gå in på några utseendemässiga detaljer angående grannen ifråga, jag nöjer mig med att nämna att han är thailändare. (Jag menar absolut inget ont mot thailändare, men just den här mannen ser lite suspekt ut.)
 Vi är inte säkra på hans nationella ursprung, men eftersom de är ganska högljudda där nere så kan vi till 98% konstatera att det är thailändska som talas i lägenheten under vår.
Den här mannen är otroligt förtjust i karaoke och han sjunger i sin mikrofon på högsta volym, med bas och hela köret, från tidig morgon till långt in på nätterna. Det här är något som har irriterat mig och Elias, framförallt mig, sen dagen vi flyttade in. På dagarna gör det absolut ingenting, då är det bara lite trevligt (förutom vid tentaplugg), och det berör mig inte särskilt mycket heller om han sjunger lite på kvällen. Men på natten!! Hur FAN kan man stå och gala i en MIKROFON klockan 3 på natten en vanlig vardag utan att överhuvudtaget ens lägga en tanke på sina grannar?? Det går över mitt förstånd.

Men nu vill jag tacka denna granne för i natt. Elias är ju som jag nämnde i föregående inlägg i Skåne och jag är världens mest mörkrädda människa, jag överdriver inte, och jag nonchalerade min trötthet i flera timmar bara för att jag inte skulle behöva släcka lamporna och gå in i sovrummet helt ensam bland spökena. (Jag är jävligt dum som skriver detta nu och skrämmer upp mig själv med tanke på att jag ska sova ensam i natt också).

Men när jag inte orkade hålla ögonen öppna längre så var jag tvungen. Och tack vare thailändaren och hans karaoke-kompisar som höll honom sällskap i natt så kunde jag somna! TACK för att ni höll liv i hela huset tills jag i alla fall hade somnat! Utan er hade det varit knäpptyst och jag hade inbillat mig att jag låg ensam i en liten stuga mitt ute i skogen omringad av enbart mörker och ondska.

Ibland är det faktiskt bra att ha ignoranta och högljudda grannar.


Helt ensam i palatset

Nu är det fan på tiden att jag börjar blogga igen! Kollade precis mitt arkiv, har inte skrivit på exakt en månad??
Sen den 5 oktober?? Sen vi skulle på Volbeat?? SKITLÄNGESEN!

Elias har lämnat mig. För två dagar. Han tog sitt pick och pack och drog till Helsingborg/Lund/Landskrona, jag vet inte var han kommer befinna sig riktigt men han ska i alla fall på konsert i Lund imorgon kväll, det är allt jag vet.
Så jag undrade såklart varför han skulle åka redan idag då? Hans svar var att han tyckte det kändes onödigt att åka ner imorgon eftermiddag och åka hem igen lördag morgon, så han ville dit redan idag.
Jag tyckte bara det lät avancerat och slöseri med tid, när han kan va här med mig, men det tyckte inte han.

Jag gav i alla fall igen med att cykla till Lidl och handla jättemycket god "mat": kycklingvingar, Pringles, 6-pack apelsinjuice i små söta flaskor och ett choklad! HAH, där fick du, skyll dig själv!
När katten är borta...RSS 2.0