Jag betalar för att jag är feg.

Läst i dagens Expressen:

"Kom inte till mig och sjung.

Radiotjänst, om ni skulle komma och sjunga "Tack för att du har betalat din tv-licens", kom då inte in på min tomt för då stämmer jag er för hemfridsbrott. Jag vill inte framstå som en idiot. Jag skäms för att jag betalar något så dumt och vansinnigt som en licens för tv-innehav. Jag betalar bara för att jag är feg."


Hahaha, perfekt insändare!


Mitt blivande hem

Jag längtar så mycket tills jag har ett hem att inreda igen.    

Ååh, snart tack!!


Källor:
Här, här, här och här.

Nya posters

Varför ska det va så jävla svårt att hitta någorlunda billigt boende under midsommar på Smögen?!?!?!
Orka betala 1200 kr/person för 2 nätter!!! Jag har hållt på med denna skiten i över en vecka nu. Jag har kollat på precis varenda förbannade vandrarhem/stuguthyrning osv..
De vill uppenbarligen inte ha oss där.
Och 700 spänn per person för att tälta?! Vad är upp med det?!


Anyway.. Jag har köpt två nya posters idag:

Salvador Dali.


Gratis frakt på alla posters till och med 12.00 i natt!
I Am Legend

Jag har inte läst skitmånga böcker kanske, men jag är ganska övertygad om att jag har läst den bästa.
Nämligen I am legend av Richard Matheson. Ja, det blev en film typ 50 år senare, som förresten inte alls är som boken. Inte. Alls.
Boken är mycket mycket bättre. Djupare och finare.
Det är en novell som skrevs 1954 och handlar om Robert Neville som förlorar sin familj (och, vad vi vet, resten av världen) till vampyrer. Boken skildrar hans liv, tankar och ångest under alla år som han lever ensam, forskar om vampyrerna och kämpar för att överleva.
Men så en dag.... prick prick prick....


Det enda jag vill säga med det här inlägget är att du ska läsa den.
The Human Centipede

Jag skulle ju se "tidernas äckligaste, vidrigaste och sjukaste film" igår. Det var såklart The Human Centipede jag pratade om, som kommer på bio här i Sverige alldeles snart.
Den var inte jättejättedålig men den var jättedålig. Vi kan säga såhär, att om du vill se en film som du förväntar dig är tidernas äckligaste, vidrigaste och sjukaste film, men vill bli besviken, så är den här filmen precis den du ska se.
Den kanske var liiite äcklig emellanåt, och jag ska erkänna att jag kände ångest och obehag genom i princip hela filmen, men de två tjejernas skådespelarfärdigheter i början, som påminde om Scary Movie, förstörde filmen redan från start.
Och den tyska sviniga jävla psykstörda kirurgen skrattade man mest åt, samtidigt som magen höll på att vända sig ut och in.

Jag vill jämföra The Human Centipede med filmer som Funny Games och Wolf Creek, eller i alla fall placera den i samma genre.

Trailer:Efter att jag hade sett den trailern hade jag faktiskt förväntat mig LITE mer!

Kommer det här bli det bästa året i mitt liv hittills?

Jaja, jag är kanske inte så aktiv här. Men skit nu i det och lyssna på detta istället..

Siestafestivalen 2010 är bokad!! YEEY!!
Och även Midsommar i Smögen, Lars Winnerbäck i Landskrona, The Ark, The Sounds, Amanda Jensen i Helsingborg, Malmöfestivalen och Lady Gaga i november.
Plus en annan sak som jag inte vill skriva än, men som är den viktigaste och roligaste av allt!!

Hemskt mycket underbart att se fram emot det här året med andra ord. Så för att svara på min egen fråga i rubriken: Jag skulle tro det ja.

Och så har jag massor med bilder, filmtips, boktips och musiktips på lager som kommer att finnas på denna sida inom kort, så håll ögonen öppna.

Bland annat kommer jag med största sannolikhet skriva om en film jag ska se ikväll, som förmodligen kommer vara tidernas äckligaste, vidrigaste och sjukaste film. Alla kategorier.

RSS 2.0