Åh, ljuva sommar

Det har varit sommar hela dagen och den har bestått av bad i både pool och havet, grillning, glass, jordbubbar och kubb på stranden med Susse, Carro och Frida.

Carros glass-sked gick sönder så hon fick plast i munnen och blev jätteledsen.Tur att hon hade en ny i väskan...


"Ta mig till havet o gör mig till kung". Ni fattar va? Kubb-kungen och havet, haha!
Vi byggde ett kubb-tornBackspegel-foto.


Det är precis såhär en sommarvardagskväll ska va!Den är fin och den är vår!

Efter flera månaders letande och väntande och oroande och typ 30 stycken lägenhetssökningar så har vi nu äntligen fått en lägenhet i Halmstad!!
Vi var och kollade på den för två veckor sen och idag ringde de äntligen från HFAB och sa att den är vår! Jag blev så glad att jag nästan skrek rakt ut i telefonen!
Det är verkligen en perfekt lägenhet för oss. En stor och rymlig tvåa på 70 kvadratmeter med badkar, walk-in-closet och stor balkong. Balkongen är det bästa av allt, har alltid velat ha en egen balkong som jag kan inreda och ha en massa växter och plantor på. Och den är inglasad också så vi ska sitta där ute hela året om och dricka vin, lyssna på musik, spela spel och prata om livet.
Och KÖKET då! Heeelt perfekt för mina lantliga planer.

Den här stilen ska vi ha i vårt kök:Fast med moderna köksluckor och sånt. Tror inte de blir så glada om vi slipar ner dem sådär..
Men det ska nog gå att få till en gammaldags lantlig känsla även i ett modernt kök.

JAG ÄR SÅ GLAAAD!!!

Den förste september flyttar vi upp och såhär ser huset ut:Wiiiihoooooooo!!!

Underbara älskade Schmööögen

Jaha, då va man hemma i Landskrona igen. Fy fan vad underbart och vackert det är på Smögen! Och vi har haft det så obeskrivligt härligt!

Det är svårt att beskriva med ord hur fint där är, så bilderna får tala för sig själva. Eftersom min kamera är skitdålig, förutom utomhus i dagsljus,  så har jag inga bilder från midsommarafton. De får jag lägga upp när jag fått av Lollo och Zazza.
Men här är från igår när vi var ute på vandring och klipp-klättring:Jag i min klänning som man kan använda på 5 olika sätt. Får demonstrera en dag.Elias, Chrilles och Emelies hus som vi fick bo i över helgen. Tack!!

Lollo, Zazza, Kalle och Daniel fick agera fotografer hela helgen eftersom de har proffs-kameror.
När ni får se DE bilderna... jag lovar ni kommer pissa ner er!

Man kan knappt tro att det här är Sverige!

Vi var barfota och hurtiga och bara klättrade och klättrade på kullar och berg hela dagen!
Utan sele och rep och grejer.. ren tur att ingen ramlade nerför ett stup och bröt nacken.

"Guldberget". De bruna klipporna glittrade och såg guldiga ut, så Zazza döpte det till Guldberget. Men sen fick vi reda på att det kallas Hästen. HÄSTEN?! Var fan kommer det ifrån? Nä, då är Guldberget mycket bättre och coolare.

Kalle, a.k.a Duracellkaninen, slutade aldrig klättra. "Nej men här kan vi inte stanna, vi måste klättra längre ut!"
My ass. Det var livsfarligt nog där vi var!Coolingar

Jaa.. det inringade huset hade man kanske inte tackat nej till..?Grillning på klipporna på kvällen

Puss älskling!
Nu ses inte vi på 5 veckor. Känns för jävla jobbigt. Men v.30 ska jag dit igen, och då jävlar blir det hajk och bergsklättring och grillningar och fest så det står härliga till!


Det här var det bästa midsommaret någonsin. Det kan inte bli mer fantastiskt än såhär!Smögen, here we come!

Nu har jag precis bränt 2 skivor som kickar ASS som vi ska lyssna på i bilen på väg till Smögen imorgon!

Såhär ser det ut på Smögen:

 

Ren Saltkråkan!!

Och midsommar ska firas med de härligaste av människor, nämligen:


och Emelie såklart men har tyvärr ingen bild på henne.


Smögenbor: håll hårt i era hattar, lås fast era cyklar, lås in spriten i era hus, göm era båtar i något skjul, sätt in pengarna på banken, koppla era hundar och lägg ett presenning med hänglås över ert jordgubbsland.. för nu KÖR vi!!!
Jajaja sluta tjata..

Ok. Nu har det gått över en månad sen jag bloggade senast. Har förstått att folk är trötta på att gå in på min blogg med hoppfullhet och förväntan att få skåda ett nytt inlägg, ett litet fjuttigt obetydligt men ack ett nytt inlägg, och dag efter dag få se det jävla inlägget med snubben som var trött på att betala tv-licens. Så jag får väl göra ett nytt då.
Fan, har nästan glömt hur det fungerar. Tog 10 minuter för mig att komma in på statistiken.

Anywho. Min fina Elias har bott hos mig i över en vecka nu och idag åkte han tillbaka till Kristianstad igen. Det känns redan så tyst och ensamt här. Han ska jobba på Smögen hela sommaren och jag orkar inte ens tänka på hur tomt det kommer kännas utan honom så länge. Men midsommar kommar att firas på Smögen och jag ska även dit en vecka under min semester, som förresten kommer att vara i 4 veckor. FYRA veckors semester, smaka på det!
Dessutom kommer Lollo, Zazza, Susse, Frida, Carro och Josse att vara hemma i Landskrona i sommar och alla grillkvällar, utflykter, konserter, karneval&festivaler, sommarrodel på Hallandsåsen, glass-på-stan-dagar, utgångar och beachdagar ska stå oss upp i halsen vid sommarens slut!
Den här ska bli den bästa sommaren av alla somrar.Men skulle du komma hem igen, sa du?


Hur fan ser denna bilden ut förresten? Av någon anledning ser vi alltid ut som mongon när vi blir fotograferade tillsammans.


RSS 2.0