Happy birthday to meeee

Idag fyller jag 25 år! Eller imorgon får jag väl skriva men klockan är snart 2 på natten, så det blir idag egentligen. Jag vill i alla fall bara säga att jag har ingen ångest. Alla andra har åldersnoja och ångest för att fylla 25 utom jag känns det som. Jag känner ingenting? Mer än att jag är ett år äldre möjligtvis. Skönt!

Bor hemma hos styvfar nu över julen, på mitt gamla rum. Och här inne i rummet lever jag i misär. Eller har gjort fram tills nu. För jag kom på att jag har en datanörd till lillebror som just nu är ca 20 meter under mig rakt ner i källaren, och frågade honom om inte han hade en dator att låna mig, så hade han det?! Och här har jag levt utan både tv och dator i 5 hela dagar??!

En liten önskelista:


Sammanlagt ca 50.000 kr (med en smutta överdrift) från Paul Smith. Någon?


Jag är ingen märkesbög eller hur jag ska uttrycka det, har aldrig brytt mig om klädesmärken och designers och sånt, men är det något märke jag gillar mer än något annat märke så är det Paul Smith. Sen förra året då jag klev in i en Paul Smith-butik i Tokyo. Det var första gången jag blev knäsvag på riktigt av att titta på kläder!


Den som skrattar bäst..

För två år sen mobbade jag min bästis Lollo för att hon satte upp granen redan vid Lucia. Jag skrattade, pekade och hånade.

- "Hahaha... lilla Louise.. du är nog den enda som klär granen 2 veckor innan jul", sa jag skrockande och himlade lite snällt med ögonen, som för att visa att hon är så söt som inte vet hur man gör.

I min familj har vi alltid klätt granen dagen innan min födelsedag, det vill säga 3 dagar innan julafton. Ibland 4 dagar innan. Jag tyckte min vän var jättekonstig, jag undrade stundvis vad hon egentligen är för en människa..?

Och såhär ser det ut i vårt vardagsrum i skrivande stund, den 6:e december:
HAHAHA


Lucka nr 1 öppnad!

Nu jäklar börjar det kännas att julen närmar sig, på riktigt! För idag började julkalendern! Jag kollar på julkalendern varje år. Förra årets sög. Den som handlade om "superhjältar" som var klädda i aluminiumfolie och åkte till en annat planet. Inte alls julig tyckte jag! Men förförra var ganska bra, den med Anders och Måns ni vet? Den var rolig! Men jag tror att vi alla kan vara överens om att Mysteriet på Greveholm, Sunes jul, Pelle svanslös och Teskedsgumman har varit de bästa..

Årets julkalender, Hotell Gyllene Knorren, verkar gå lite i Mysteriet på Greveholms spår eftersom den handlar om en familj som köper ett hotell ute på landet och så händer det lite mystiska spökliga saker.. Men jag tror den kommer bli mysig och spännande!


Första luckan öppnad!

RSS 2.0